Tăriceanu – protocolar la Prefectură, promițător la Consiliul Județean

 

Respectând programul oficial al vizitei sale (electorale, de fapt) la Satu Mare, Călin Popescu Tăriceanu – președintele Senatului României și președinte al celui de-al doilea partid de guvernământ – s-a întâlnit, într-o primă fază, cu președintele Consiliului Județean Pataki Csaba și cu primarul municipiului Satu Mare Gabor Kereskenyi și apoi cu  cu prefectul Darius Filip și cu subprefectul Altfatter Tamás.

Dacă întâlnirea de la Prefectură a fost, în mod vizibil, mai mult protocolară (și a durat doar câteva minute), cea de la Consiliul Județean a fost ceva mai lunguță,  finalizându-se chiar cu o promisiune din partea președintelui Senatului.

În cadrul acestor vizite, Călin popescu Tăriceanu a fost însoțit de chestorul Andrei Gerea, membru al Biroului Permanent al Camerei Deputațilo, și de fostul ministru al Finanțelor, Daniel Chițoiu.

Pe lângă aceștia, la întâlnirea de la Consiliul Județean au mai participat, în plus, primarul municipiului Satu Mare, Kereskenyi Gabor, fostul ministru al Transporturilor, Ovidiu Silaghi și Adrian Ștef, fostul președinte al Consiliului Județean Satu Mare.

 

 

Conform unei postări de pe profilul de Facebook al Consiliului Județean Satu Mare, ”în cadrul întrevederii au fost purtate discuții pe marginea proiectelor majore de interes național și județean, iar Pataki Csaba a punctat câteva dintre proiectele strategice care ar duce la dezvoltarea județului Satu Mare, printre care și realizarea tronsonului Petea-Satu Mare–Baia Mare din cadrul Autostrăzii Nordului. Călin Popescu-Tăriceanu a promis sprijin în concretizarea acestui important obiectiv.”

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.