Demonstrație de forță la lansarea candidaților ALDE la europarlamentare

 

Azi după-amiază, la Casa de cultură a sindicatelor din cemntrul municipiului Satu Mare, a avut loc prezentarea de către liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a listei candidaților acestui partid pentru alegerile europarlamentare din 26 mai. Pe această listă se află, pe poziția a patra, și fostul demnitar sătymărean Ovidiu Silaghi, fost ministru al Transporturilor și chiar fost europarlamentar (o dată).

Înainte de prezentarea acestei liste, evident că au fost cuvântările. De la Adrian Ștef, ieșit hotărât din amorțirea politică de până mai ieri, până la Ovidiu Silaghi,  Andrei Gerea, Daniel Chițoiu și, evident, Călin Popescu Tăriceanu, toți vorbitorii au scos în evidență faptul că ALDE ar avea lista cea mai bună, profesional vorbind, de candidați la fotoliile din Parlamentul European.

 

La acest eveniment au participat sute de sătmăreni simpatizanți ai ALDE, făcând din această lansare o – până la urmă – demonstrație vizibilă a forței politice pe care susțin că o are acest partid în județul Satu Mare.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.