S-a prins o contrabandistă. Dar nu se știe exact cine a prins-o

 

Conform unui foarte lapidar comunicat de presă al IPJ Satu Mare, ieri, 14 mai a.c., polițiștii din cadrul Poliției oraș Ardud au depistat o femeie de 35 de ani care avea asupra sa peste 160 de pachete de țigări de proveniență ucraineană.

La data de 14 mai a.c., polițiștii din cadrul Poliției oraș Livada au oprit în trafic, pe DN 1C, o autoutilitară în interiorul căreia se afla o femeie de 35 de ani din municipiul Satu Mare, în calitate de pasageră. În urma controlului efectuat, polițiștii au descoperit 3 200 de fire țigarete de proveniență ucraineană care aparțineau femeii mai sus menționate și pentru care aceasta nu avea documente de proveniență. Țigările au fost ridicate în vederea confiscării de polițiști, iar în cauză s-a întocmit dosar penal.

Acesta e textul integral al comunicatului (doar sublinierile aparțin redacției). Cu tot respectul cuvenit, acest comunicat de presă ridică cel puțin una bucată  semn de întrebare. Până la urmă, care secție de Poliție a depistat periculoasa contrabandistă – cea din Ardud sau aia din Livada ??

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.