Preselecții la Ansamblul “Doruri Sătmărene”

Ansamblul Folcloric al Județului Satu Mare ,,DORURI SĂTMĂRENE’’ organizează preselecții pentru dansatori, soliști și instrumentiști. Redăm în cele ce urmează mesajul postat pe pagina de socializare a ansamblului.

„Ansamblul Folcloric al Județului Satu Mare ,,DORURI SĂTMĂRENE’’ , functionează sub egida Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Satu Mare și a fost înființat în anul 2016 .

Secția română a ansamblului are în componență 40 de dansatori, soliști și instrumentiști.

În acești 3 ani, ansamblul a efectuat zeci de turnee în țară și în străinatate: Austria, Polonia, Republica Moldova, Cipru, Ucraina, etc.

Cei care dintre voi iubesc folclorul și doresc să se afirme în acest domeniu, vor găsi în acest ansamblu, cadrul cel mai potrivit pentru a-și pune potențialul și talentul în valoare. Pe lângă spectacolele propriu zise, membrii ansamblului au și oportunitatea de a vizita lumea.

Menționăm că la acest ansamblu nu se percep niciun fel de taxe, avem instructori profesioniști, costume populare puse la dispoziție de către instituția noastră, ba mai mult, deplasările în țară și străinătate, (transport, cazare și masă) sunt gratuite pentru cei care fac parte din ansamblu.

Am dori ca în mijlocul nostru să vină tineri serioși și talentați dornici de performanțe artistice dar și de călătorii extrem de interesante în țară și în întreaga lume, si spunem asta pentru că și agenda anului 2019, este încărcată de foarte multe turnee, în țară și în străinătate.

Contact: Marian Sima (0758.331.902)”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.