Ploaie de amenzi în week-end

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au acționat în weekendul 10 – 12 mai a.c., pentru depistarea conducătorilor auto care încalcă regulile de circulație, ocazie cu care au aplicat peste 200 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 44 800 de lei.

Astfel, în perioada 10 – 12 mai a.c.,, polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare pe lângă măsurile de fluidizare și dirijare a traficului rutier, au aplicat peste 200 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 44 800 de lei, participanților la traficul rutier care nu au respectat normele rutiere.

De asemenea, polițiștii au aplicat măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce în cazul a 10 conducători auto și au ridicat 2 certificate de înmatriculare .

De asemenea, polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Satu Mare împreună cu specialiști din cadrul R.A.R. Satu Mare au acționat pe DN 19, ocazie cu care au aplicat 7 sancțiuni contravenționale, în valoare de 2 030 de lei și au ridicat un certificat de înmatriculare, pentru defecțiunile depistate.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.