”Ori lucrează cum trebuie, ori pleacă acasă!” reacția ministrului Transporturilor la Centura de ocolire a Sătmarului

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a continuat vizita de astăzi pe șantierul Centurii de ocolire a municipiului Satu Mare, care cuprinde și al 4-lea pod peste Someș.
Ministrul s-a declarat nemulțumit de ritmul lucrărilor, solicitând contructorului ca până la sfârșitul anului să ajungă undeva la 70-80 la sută. ”Nu veniți cu scuze, pentru că sprijinul îl aveți. N-am nicio ezitare să reziliez contractul, niciuna nu am în cazul în care constructorii nu-și fac treaba. Ori lucrează cum trebuie, ori pleacă acasă. Eu vreau ca în România să avem infrastructură. Vreau ca până la sfârșitul anului să ajungeți undeva la 70-80 la sută, pentru că puteți. Nu-mi rămâne decât să vă urez mult succes, mă întorc pe șantier și sper să nu fi fost doar o mobilizare de conjunctură”, a declarat ministrul Transporturilor.
Centura de ocolire a municipiului Satu Mare este cel mai important proiect de infrastructură din județul Satu Mare pentru care Guvernul României a alocat în acest an circa 13 milioane de euro. Execuția lucrării a demarat doar după ce Guvernul PSD a asigurat în 2017 finanțarea pentru acest proiect prin Programul Operațional Sectorial de Transport – POS Transport. Valoarea investiției este de 68 milioane de euro + TVA.


Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.