Ministrul transporturilor vrea șosea de centură pentru Negrești- Oaș

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc,  împreună cu directorul Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere – CNAIR, Narcis Neagă, și-a început vizita de lucru din județul nostru la Negrești-Oaș. Aceștia au fost întâmpinați de către primarul orașului Negrești- Oaș, Aurelia Fedorca, împreună cu prefectul județului, Darius Filip. 
Alături de ministrul Transporturilor, a fost prezent la întâlnire și ministrul Apărării Naționale, Gabriel Leș, dar și consilieri județeni, primari sau oameni de afaceri.
Răzvan Cuc a vorbit despre Autostrada Nordului, de la Suceava la Petea și a promis că la jumătatea acestui an se va da drumul unui studiu de fezabilitate pentru tronsonul de autostradă Petea – Baia Mare. Apoi a mai declarat că nu este exclusă posibilitatea realizării unei centuri de ocolire a orașului Negrești- Oaș, pe traseul liniei de cale ferată dezafectată din 2014.
Însă cea mai importantă veste venită din partea ministrului Răzvan Cuc, este aceea că DN 19 pe tronsonul Livada – Orașu Nou va intra în reabilitare în perioada imediat următoare. 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.