Gabriel Leș: din perspectivă electorală și de imagine dl președinte și-a atins obiectivele. In schimb, România NU!

Ministrul Apărării Naționale Gabriel Leș condamnă ferm lipsa de implicare a președintelui României Klaus Iohannis în soluționarea problemei acceptării României în spațiul Schengen la Summitul de azi de la Sibiu.

“Citind declarația post-Summit de la Sibiu aflăm cu entuziasm că : “Vom rămâne uniți, la bine și la greu. Vom da dovadă de solidaritate în vremuri dificile și vom sta întotdeauna alături unii de ceilalți.”

La aceeași reuniune găzduită de președintele Iohannis, premierul olandez, Mark Rutte ne anunță că România are interzis în Schengen pentru că nu respectă anumite condiții politice volatile și subiective, care de fapt nu au nici o legătură cu aderarea la spațiul de liberă circulație.

Înainte de orice, Uniunea Europeană este un spațiu al valorilor și principiilor pe care România le-a îmbrățișat și pe care le va apăra fără rezerve. Din păcate imbajul dublu utilizat de anumiți parteneri subminează substanța ideilor enunțate cu emfază pe hârtie.

In concluzie, din perspectivă electorală și de imagine dl președinte și-a atins obiectivele. In schimb, România NU!” a declarat Leș.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.