Atenție, șoferi! A fost ridicată prima mșină parcată neregulamentar

Administrația Domeniului Public Satu Mare a început azi, luni, 6 mai, ridicarea mașinilor parcate neregulamentar. Prima victimă a fost un autoturism marca Renault, parcat neregulamentar în zona Pieței de Alimente nr.1 din oraș. Se pare că mașina aparține unei doamne ce lucrează în zonă, iar aceasta a fost de acord să plătească amenda aferentă pe loc, în valoare de 300 de lei.

Vă reamintim că, cuantumul sanctiunii pentru ridicare-transport-depozitare este de 550 de lei. În cazul în care utilizatorul sau proprietarul se prezintă la autovehicul și nu se mai efectuează transportul și depozitarea, sancțiunea e de 300 de lei. După ce trec 24 de ore de ridicare se adaugă o taxă de 50 de lei pe zi.

Măsura ridicării autovehiculelor se aplică în cazurile în care autovehicul este oprit în stațiile de autobuz, în intersecții și sensuri giratorii, pe treceri de pietoni, pe trotuare și piste de biciclete, în cazuri de blocare a diverselor căi de acces auto, precum și în alte situații, conform legislației în vigoare.

sursa foto: szatmar.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.