4 infracțiuni soldate cu dosare penale în acest sfârșit de săptămână.

Astfel la data de 3 mai a.c., în jurul orei 07.40, polițiștii Biroului Rutier Satu Mare au depistat pe strada Bujorului, din municipiul Satu Mare un sătmărean, de 32 de ani, care se afla la volanul unui autovehicul fără a deține permis de conducere pentru nici o categorie.

Tot la data de 3 mai, Polițiștii Orașului Ardud, au depistat un tânăr, de 18 ani, din localitatea Viile Satu Mare care se afla la volanul unui autoturism, pe raza localității Ardud Vii fără a poseda permis de conducere, iar la scurt timp au depistat pe raza orașului Ardud o altă tânără, de 23 de ani, din comuna Andrid, care conducea un autovehicul având numerele provizorii expirate.

Iar polițiștii Serviciului Rutier Satu Mare au oprit în trafic la data de 4 mai a.c., în municipiul Satu Mare, un autovehicul condus de un bărbat, de 36 de ani, din aceeași localitate care se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Astfel în urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat o concentrație alcoolică de 0,84 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus de polițiști la o unitate spitalicească în vederea recoltării de probe biologice de sânge pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.

În toate cazurile au fost întocmite dosare penale.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.