Deputatul Adrian Dohotaru în mijlocul greviștilor de la Electrolux. Vezi ce le-a spus (video)

Deputatul independent de Cluj, Adrian Dohotaru, cel care în urmă cu câteva zile a fost amendat pentru că a scris cu spray pe panoul de reclamă al electrolux din Grădina Romei, a avut ocazia să le adreseze cîteva cuvinte greviștilor.

“România nu e țara muncii ieftine. Este mesajul pe care l-am dat companiei, guvernului țării și lucrătorilor din Satu Mare de la Electrolux, cu al căror protest pentru salarii mai mari m-am solidarizat. Într-un scurt reportaj la fața locului, dar și prin declarații de sprijin pentru greviști, am arătat de ce agenda publică trebuie schimbată astfel încât justiția socială să devină mai importantă decât justiția penală. În România se poate trăi decent, în România se pot oferi salarii mai mari! Singura condiția e ca politicienii, antreprenorii, managerii de multinațională, o parte din funcționărimea administrativă, bancherii și alți oameni cu putere să înceapă să gândească pornind de la baza piramidei, de la interesul public și nu pornind de la interesele lor înguste, de privilegiați.” a declarat deputatul.

 

Deputatul independent Adrian Dohotaru in dialog cu grevistii de la #Electrolux Satu Mare

Deputatul independent Adrian Dohotaru in dialog cu grevistii de la #Electrolux Satu Mare"România nu e țara muncii ieftine. Este mesajul pe care l-am dat companiei, guvernului țării și lucrătorilor din Satu Mare de la Electrolux, cu al căror protest pentru salarii mai mari m-am solidarizat. Într-un scurt reportaj la fața locului, dar și prin declarații de sprijin pentru greviști, am arătat de ce agenda publică trebuie schimbată astfel încât justiția socială să devină mai importantă decât justiția penală.În România se poate trăi decent, în România se pot oferi salarii mai mari! Singura condiția e ca politicienii, antreprenorii, managerii de multinațională, o parte din funcționărimea administrativă, bancherii și alți oameni cu putere să înceapă să gândească pornind de la baza piramidei, de la interesul public și nu pornind de la interesele lor înguste, de privilegiați." – sursa: https://www.facebook.com/adi.dohotaru

Gepostet von Confederatia Nationala Sindicala "Cartel ALFA" am Freitag, 3. Mai 2019

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.