3 vitezomani felicitați de polițiștii sătmăreni

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au acționat ieri, 2 mai a.c., pentru depistarea conducătorilor auto care încalcă regulile de circulație, ocazie cu care au aplicat peste 70 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 23 900 de lei.

Astfel, în cursul zilei de ieri, polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au efectuat acțiuni pentru depistarea conducătorilor auto care nu respectă normele rutiere și pentru prevenirea accidentelor rutiere, pe raza județului, ocazie cu care aplicat peste 70 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 23 900 de lei.

De asemenea, polițiștii au aplicat măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce în cazul a 4 conducători auto, dintre care 3 au depășit viteza maximă admisă cu peste 50 km/h, fiind filmați și înregistrați de aparatul radar circulând cu viteze cuprinse între 114 km/h și 142 km/h.

De asemenea, polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Satu Mare împreună cu specialiști din cadrul R.A.R. Satu Mare au acționat pe raza localității Halmeu, ocazie cu care au aplicat 6 sancțiuni contravenționale, în valoare de 2 900 de lei și au ridicat 3 certificate de înmatriculare, în urma defecțiunilor tehnice constatate.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.