Vezi la ce gest a recurs un deputat din ”solidaritate cu lucrătorii Electrolux”. (Video)

UPDATE: Deputatul a fost amendat cu 100 de lei  de către un echipaj al Inspectoratului Județean de Jandarmi Satu Mare conform Legii 61, articolul 2, punctul 14.

Deputatul, Adrian Dohotaru a ales să își exprime public soldaritatea față de lucrătorii de la fabrica Electrolux. Acesta a scris urmatorul mesaj pe un panou publicitar al companiei Electrolux: ”RO. NU E ȚARA MUNCII IEFTINE”
”Solidaritate cu lucrătorii Electrolux! E primul meu graffiti ca om politic, ca gest de nesupunere civică, la protestul sindical din fața întreprinderii, de față cu sindicaliștii, media și jandarmeria. Sper ca puterea politică, dar și opoziția, să pună pe agenda publică tema justiției sociale, regasită în mai multe proiecte legislative pe care le-am depus: o nouă lege a dialogului social, corelarea salariului minim cu un coș pentru trai decent, amenzi mai mari pentru ore suplimentare ilegale etc.” este mesajul deputatului pe pagina sa de socializare.

Solidaritate cu lucrătorii Electrolux! Deputatul independent @Adrian Dohotaru într-un gest de nesupunere civică, la protestul sindical din fața întreprinderii, de față cu sindicaliștii, media și jandarmeria: “Sper ca puterea politică, dar și opoziția, să pună pe agenda publică tema justiției sociale, regasită în mai multe proiecte legislative pe care le-am depus: o nouă lege a dialogului social, corelarea salariului minim cu un coș pentru trai decent, amenzi mai mari pentru ore suplimentare ilegale etc.” #solidaritate #coalițiapentruviațășimuncădecentă

Gepostet von Confederatia Nationala Sindicala "Cartel ALFA" am Donnerstag, 2. Mai 2019

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.