Ministrul Gabriel Leș în vizită la Alu Menziken

Ministrul Gabriel Leș și primarul Marian Torok au vizitat azi fabrica Alu Menziken de la Medieșu Aurit, o investiție realizată anul trecut de concernul elvețian Montana Tech Components, care a beneficiat de o subvenție de stat de 20 milioane de euro din partea Guvernului României.

”Guvernul României a fost alături de investitori de la început și îi susținem în continuare pentru a progresa și pentru a stabili condițiile necesare creării de locuri de muncă sigure și bine plătite. I-am felicitat pentru investiția realizată și pentru condițiile pe care le oferă angajaților. Fabrica Alu Menziken de la Medieșu Aurit este una dintre cele mai mari investiții din județul nostru, care va revigora întreaga zonă prin locurile de muncă oferite”, a declarat ministrul Gabriel Leș.

După ce se va construi și podul peste Someș dintre Potău și Cărășeu, pentru care Guvernul a alocat finanțare Primăriei Medieșu Aurit prin PNDL 2, fabrica își va putea deschide porțile spre forța de muncă din zona Codrului, ceea ce va fi extraordinar de benefic atât pentru investitor cât și pentru codreni.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.