Probleme pentru sindicatul Electrolux. Oamenii încep să își dea demisia din sindicat

Un fenomen care lovește din interior sindicatul Samus Electrolux pare să ia amploare. O parte din din sindicaliștii din fabrică si-au dat demisia din sindicat. Cel puțin asta reiese din postarea amenințătoare publicată de liderul Samus, Sorin Faur pe o rețea de socializare. Iată ce spune acesta:

“Cativa dintre membrii de sindicat din fabrica au hotarat ca daca d-ul Bloemer le-a promis ca are grija de ei ,nu mai au nevoie de sindicat.
Eu cred ca indiferent cum se va termina aceasta greva,sper ca bine pt muncitori nimeni nu e asa de prost incat sa creada ca d-ul Bloemer sau oricine vine dupa el se va gandi vrodata la ei inainte de asi realiza targheturile impuse de grup,sau vor face diferentieri intre cei care au fost in greva sau nu atunci cand vor pune oameni pe posturi.
Doar nu sunteti copii sa credeti asa ceva.
Va trebuie Contract colectiv de munca ,cu salarii compensatorii,cu al 13 salar,cu tichete de vacanta,cu bonificatii pt pensionare ,cu zile de concediu peste 21 zile,cu ajutoare msteriale pt decese ,etc nu cred ca d-ul Bloemer o sa le poata da conform legii ,chiar daca va promis asta.Dar ma rog,cei care in ultimele 8 saptamani ati vazut in el un salvator care sa va scape de oamenii rai de la Sindicat
n-aveti decat sa mergeti pe calea asta, totul in viata va arata cu timpul daca ati facut bine sau rau.Sa nu fie prea tarziu sa va mai puteti razgandi.”

Posibil ca miza acestor demisii să fie reprezentativitatea sindicatului Samus.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.