Ciprian Crăciun îl taxează pe primarul Kereskeny

Președintele executiv al Organizației Municipale PSD Satu Mare, consilierul municipal Ciprian Crăciun, îl critică pe primarul Gábor Kereskényi pentru că se laudă cu investițiile private din municipiul Satu Mare, în timp ce de la bugetul local s-a alocat un procent foarte mic pentru dezvoltare.

”Interesant este faptul că primarul municipiului Satu Mare nu a facut decat sa constate condițiile legale si să emită autorizația de construcție. Nu este nici un merit al primarului sau al altei persoane, atata timp cat documentația necesară indeplinea condițiile legale.
Este ușor să ne laudăm cu investițiile private (vezi Kaufland-2, Nepi etc) atata timp cât tu, ca autoritate locală, ai alocat un procent mic, foarte mic din bugetul municipiului Satu Mare pentru dezvoltare. Iar cand vine vorba de atragere de fonduri europene, municipiul Satu Mare este codaș din zona de Nord-Vest ( vezi BN, CJ, MM, SJ, BH) și toate astea sub administratia lui K.G” – a scris Ciprian Crăciun pe contul său de Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.