Investiții mari la Tarna Mare. Ioana Bran în mijlocul oamenilor (Fotogalerie)

Deputatul Ioana Bran, consilierul județean Gheorghe Ciocan, primarul Ioan Ciuta și consilierii locali PSD din Tarna Mare s-au întâlnit azi, 20 aprilie cu cetățenii aflați în târgul de țară din localitate.

Ioana Bran le-a prezentat cetățenilor programele pe care Guvernul PSD le-a implementat pentru dezvoltare rurală și pentru dezvoltarea agriculturii românești, astfel încât toți românii care trăiesc în mediul rural să aibă o viață mai bună. Una dintre cele mai importante măsuri a fost plata la timp și integral a subvențiilor pentru fermieri, care au putut astfel să-și realizeze lucrările pe terenuri și să facă producție.

De asemenea, Ioana Bran le-a spus cetățenilor că în anii următori agricultorii vor beneficia de sprijin financiar crescut din fonduri europene, urmând ca atât fermierii sub 40 de ani, cât și cei trecuți de 40 să poată solicita prima de instalare de până la 100.000 de euro. De asemenea, România va stabili plafonul maxim al subvențiilor, după ce Comisia Europeană a eliminat pragul maxim de 100.000 de euro al subvențiilor.

Tarna Mare s-a dezvoltat în timpul Guvernului PSD și beneficiază de finanțări guvernamentale în valoare totală de peste 1,5 milioane de euro. Obținerea finanțărilor pentru modernizarea Drumului Comunal DC 5, construirea unui centru de sănătate și a unui pod peste pârăul Tarna Mare dar și extinderea, modernizarea și dotarea Grădiniței cu Program Normal din localitatea Valea Seacă dovedesc că PNDL, proiectul susținut de PSD și conceput de Liviu Dragnea în perioada în care a condus MDRAP, este cel mai bun program de investiții din ultimele trei decenii.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.