Școală și grădiniță modernizate la Bârsău din fonduri alocate de Guvernul PSD (Foto)

Comuna Bârsău, beneficiază de fonduri guvernamentale în valoare de 12.966.683 lei prin intermediul Programului Național de Dezvoltare Locală 1 și 2 (PNDL), coordonat de Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice.

Printre obiectivele finanțare de Guvernul PSD în Bârsău se numără modernizarea Școlii Gimnaziale Bârsău de Sus în valoare de 1.629.626,35 lei, în cadrul proiectului ”Lucrări de construcții și instalații pentru asigurarea cerințelor de securitate la incendiu pentru Școala Gimnazială Bârsău de Sus”. Proiectul este aproape de finalizare și oferă elevilor și dascălilor condiții moderne de învățare.

Un alt proiect finanțat tot prin PNDL 2 la care se lucrează intens este cel privind reabilitarea și modernizarea Grădiniței din Bârsău de Jos. Valoarea proiectului este de 644.479,29 lei cu tva.

Pe de altă parte, recent, primarul Traian Ciurdaș a semnat ordinul de începe a lucrărilor pentru construirea unei noi grădinițe în satul Bârsău de Sus, la nr. 277, din fonduri de la Banca Mondială, în valoare de 1.908.414,98 lei cu tva.

Primarul comunei Bârsău, social-democratul Traian Ciurdaș, a declarat că programul guvernamental PNDL, inițiat de Liviu Dragnea, reprezintă o oportunitate pentru comunitățile locale de a se dezvolta și de a crește nivelul de viață al cetățenilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.