Amenințări și bătaie cu bâta între șoferi

Un bărbat de 48 de ani, din Carei, a fost amenințat, lovit, iar apoi i-a fost distrus autoturismul, de către un bărbat de 43 de ani, din localitatea Vezendiu.

La data de 15.04, în jurul orei 08:00, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Petrești au fost sesizați de către un careian, de 48 de ani, cu privire la un conflict cu un bărbat, din localitatea Vezediu, care a degenerat în amenințare, lovire și distrugere.

Efectuând verificări, poliţiştii au stabilit că în data de 12.04, un bărbat de 43 de ani, din localitatea Vezediu, în urma unor discuţii contradictorii pe care le-a avut cu persoana reclamantă, l-a lovit pe acesta din urmă cu o bâtă, i-a adus amenințări, iar ulterior i-a sustras autoturismul cu care s-a deplasat pe o distanță de aproximativ 200 m, de drum agricol.

În urma coliziunilor cu denivelările de pământ, autoturismul a fost distrus, cauzându-i persoanei reclamante un prejudiciu de aproximativ 5 000 lei.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt în scop de foflosință, distrugere, amenințare și lovire sau alte violente.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.