Gabriel Leș: “Toți au promis, dar doar Guvernul PSD a avut voința să finanțeze proiecte mari”

Proiectele pe care Guvernul le finanțează în Satu Mare a fost tema dezbătută de ministrul Gabriel Leș, președintele Organizației Municipale PSD Satu Mare și echipa PSD de la municipiu, la întâlnirile avute azi (13 aprilie) dimineață cu sătmărenii.

”Sătmărenii știu că Guvernul PSD finanțează în municipiul Satu Mare cele mai mari investiții așteptate de 30 de ani de sătmăreni. Toți au promis, dar doar Guvernul PSD a avut voința să finanțeze proiecte mari de infrastructură precum al treilea pod peste Someș pe strada Ștrandului, centura de ocolire a municipiului Satu Mare care include și al patrulea pod peste Someș, alături de alte proiecte precum construirea a 6 blocuri ANL sau modernizarea Liceului German. Să nu uităm că Guvernul PSD este cel care a acordat finanțare pentru achiziționarea unui sediu pentru Bibliteca Județeană Satu Mare, care în prezent achită o chirie lunară de 10.000 de euro! Toate acestea demonstrează că PSD are la Satu Mare o echipă unită care luptă la București pentru ca municipiul Satu Mare să se dezvolte, deși nu suntem în conducerea administrativă a orașului”, a declarat ministrul Gabriel Leș.

La întâlnirea cu sătmărenii au mai participat vicepreședintele ANPM, Radu Roca, presedintele executiv al Organizației Municipale PSD Satu Mare, Ciprian Crăciun, consilieri locali și alți membri din conducere.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.