C&A vrea să vină la Satu Mare. Studiază piața

In timp ce marile branduri de fashion se extind agresiv in online, C&A prefera sa avanseze incet, dar sigur in omnichannel. C&A și piata din Satu Mare.

In Romania, C&A vinde in cele 40 de magazine ale sale articole de dama, barbati si copiii pentru toate segmentele de varsta. Jumatate din vanzarile retailerului reprezinta articolele de dama, in special pe segmentele de 25-35 de ani si 18-22.

“Noi ne referim la clienta C&A, ea genereaza pana la 80% din vanzarile C&A, pentru ca ea cumpara si pentru copii, si pentru sot”, explica Catalin Rosca, country manager C&A.

C&A detine magazine in toate orasele mari din tara si nu numai; practic, singurul oras cu peste 100.000 e locuitori unde nu este prezent este Satu Mare.

“Dar si acolo testam piata, am fost restrictionati de faptul ca nu au existat spatii foarte mari pentru noi. In Romania nu putem deschide magazine stradale, cum avem in Europa de Est si suntem dependenti de oferta centrelor comerciale”, spune Catalin Rosca.

Investitia intr-un nou magazin C&A se ridica la peste 1 milion de euro.

Pe langa reteaua de magazine fizice, C&A vinde si online. Spre deosebire de ceilalti mari retaileri de fashion, C&A a intrat in ecommerce la inceputul lui 2018 si, desi a crescut considerabil in acest timp, vanzarile online reprezinta un procent nesemnificativ, de 4%, din cifra totala de afaceri a retailerului.

Sursa: www.wallstreet.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.