Grădiniță modernă în Bârsău. Investiție de aproape două milioane de lei

O grădiniță modernă, dotată la standarde europene va fi construită în satul Bârsău de Sus, din fonduri de la Banca Mondială.

Grădinița va avea 3 săli de grupă, spațiu de joacă pentru copii, zonă verde, alei, teren de sport și va fi dotată cu toate echipamentele necesare funcționării unei instituții de învățământ moderne, în care copiii și educatorii să fie motivați deopotrivă.

Valoarea totată la care se ridică lucrările este de 1.908.414,98 lei cu TVA, finanțarea fiind asigurată cu fonduri de la Banca Mondială.

Amplasamentul pentru construirea unei noi grădinițe în localitatea Bârsău de Sus a fost predat joi, 11 aprilie.

”Astăzi am predat amplasamentul către constructor și în cel mai scurt timp vor fi demarate lucrările. Sunt extrem de bucuros că toți copiii din comuna noastră se vor bucura de condiții moderne pentru o educație de calitate. Sper ca prin investiţiile pe care le avem în derulare să reuşim să-i determinăm pe tineri să rămână în Bârsău. Educaţia reprezintă un pilon extrem de important pentru comunitatea noastră și sunt o prioritate pentru noi, fără a neglija şi celelalte domenii, cum ar fi modernizarea și reabilitarea drumurilor”, a precizat primarul localității, Traian Ciurdaș.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.