Proiect respins de Primarie. Olimpia va depune contestație

În urma concursului lansat de Primăria Satu Mare și Casa de cultură G.M. Zamfirescu, clubul Olimpia MCMXXI a depus un proiect cu titlul “Cupa pentru toți “, proiect care viza accesarea sumei de 9000 de lei care urmau a fi folosiți pentru organizarea in cadrul unui meci de Cupă a unui concurs de penalty-uri dedicat copiilor.

Scopul era acela de a atrage copiii către sport, si de a crește masa de suporteri a clubului.

Suma urma să fie folosită pentru închirierea terenului de joc, achiziționarea de tricouri și mingi pentru copii, achiziționarea unui sistem audio necesar la meciurile de acasă, pentru achiziționarea unui rând de echipament (tricouri plus bluze termo) pentru echipă, pentru sezonul rece, si nu in ultimul rand, premierea foștilor jucători ai Olimpiei care acum peste 40 de ani au jucat finala Cupei României la fotbal.

“După succesul proiectului ‘100 pentru Satu Mare” eram convinși că și această acțiune ar fi adus copiii alături de Olimpia MCMXXI. Cofinanțarea din partea noastră ar fi fost de 30%.

Din motive pe care încă nu le cunoaștem, fără nicio explicație, proiectul a fost respins urmând ca în cursul zilei de astăzi să depunem contestație la rezultatul anunțat. Vom reveni cu amănunte”, spun Voluntarii Olimpisti.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.