Adolescent beat și fără permis, arestat. A făcut praf legea

 

Un copil de 17 ani din Foieni a fost prins la volanul unei mașini, luni, 8 aprilie, în localitatea Ciumesti. Mai mult decât atât, acesta a condus băut, iar mașina a fost semnalată că fiind furata. Tânărul a fost reținut pentru 24 de ore.

În urma controlului efectuat polițiștii au stabilit faptul că tânărul de la volan nu deține permis de conducere de nici o categorie și fiind testat cu aparatul alcooltest a rezultat o concentrație alcoolică de 0.61 mg /l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital, unde i s-au recoltat probe biologice de sânge, pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.

De asemenea, în urma verificărilor efectuate s-a stabilit că autoturismul condus de acesta, a fost sustras de către persoana identificată la volan în cursul aceleiași zile în jurul orei 15.00, de pe raza localității Foieni și a fost condus de minor până în localitatea Ciumești, unde a fost depistat de către polițiști.

Față de minor polițiștii au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore fiind introdus în arestul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare, iar în cauză cercetările continuă sub aspectul comiterii infracțiunilor de furt în scop de folosință, conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.