Peste 20 de vitezomani, amendați

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au desfășurat acțiuni la data de 4 aprilie, pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică și pentru prevenirea și combaterea accidentelor rutiere, ocazie cu care au aplicat peste 200 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 52 200 de lei.

Astfel, în cursul zilei de ieri, polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au efectuat acțiuni pentru depistarea conducătorilor auto care depășesc limitele de viteză și pentru prevenirea accidentelor rutiere, pe raza județului, ocazie cu care aplicat peste 150 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 35 800 de lei.

De asemenea, polițiștii au aplicat măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce în cazul a 22 de conducători auto, dintre care 21 au depășit viteza maximă admisă cu peste 50 km/h.

Polițiștii de ordine publică din cadrul Poliției municipiului Satu Mare au desfășurat activități de menținere a unui climat de ordine și siguranță publică, ocazie cu care au aplicat peste 40 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 11 300 de lei.

De asemenea, polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Petrești împreună cu specialiști din cadrul R.A.R. Satu Mare au acționat pe DN 19, pe raza localității Pișcolt, ocazie cu care au aplicat 13 sancțiuni contravenționale, în valoare de 2 175 de lei și au ridicat 3 certificate de înmatriculare, dintre care la 2 autovehicule care emanau noxe peste limita legală admisă și la unul care avea montate anvelope de alte dimensiuni.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.