Accident provocat de un șofer beat. O persoană rănită

Un șofer, de 63 de ani, a fost reținut pentru 24 de ore ieri, 4 aprilie, de polițiștii rutieri pentru săvârșirea mai multor infracțiuni la regimul rutier.

La data de 4 aprilie, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Carei au fost sesizați despre producerea unui accident rutier, pe raza localității Dindeștiu Mic.

În urma efectuării cercetării la fața locului, polițiștii rutieri au stabilit faptul că un bărbat, de 63 de ani, din localitatea Salacea, județul Bihor, în timp ce conducea un autoturism, pe raza localității Dindeștiu Mic, pe fondul altor preocupări în timpul conducerii, a intrat în coliziune cu un cap de pod.

În urma accidentului a rezultat rănirea ușoară a unui bărbat, de 53 de ani, din aceeași localitate cu șoferul, care se afla în calitate de pasager în autovehicul.

În urma testării cu aparatul alcooltest a persoanei de la volan a rezultat o concentrație alcoolică de 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat, totodată verificările efectuate de polițiști au concluzionat faptul că acesta nu deține permis de conducere de nici o categorie.

Față de conducătorul auto polițiștii au luat măsura reținerii pentru 24 de ore, în cadrul dosarului penal întocmit sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice și fără permis de conducere, și vătămare corporală din culpă, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Carei.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.