Interlop periculos, eliberat din pușcărie. A fost închis la Satu Mare

Unul dintre trebuie cei mai periculoși interlopi din tara, Adrian Corduneanu a fost eliberat din Penitenciarul din Satu Mare. Acesta era condamnat la 4 ani și 8 luni de închisoare pentru șantaj.

În vreme ce Judecătoria Gherla i-a respins cererea de eliberare condiționată, Adrian Corduneanu a contestat decizia la Tribunalul Cluj. Astăzi, judecătorii Marius Lupea și Cristi Danileț.

„În baza art.4251 alin.7 pct.2 lit.a C.pr.pen. rap. la art.597 alin.8 C.pr.pen. admite contestaţia formulată de condamnatul Corduneanu Adrian deţinut în prezent în Penitenciarul Satu Mare, împotriva sentinţei penale nr.154/18.02.2019 a Judecătoriei Gherla (pronunţată în dosarul nr.***/****/2019), pe care o desfiinţează în întregime. Soluţionând cauza, în temeiul art.587 alin.1 C.pr.pen. dispune liberarea condiţionată a condamnatului C.A. din executarea pedepsei de 4 ani şi 8 luni închisoare aplicată prin sentinţa penală nr.787/2017 a Judecătoriei Iaşi. Dispune punerea de îndată în libertate a condamnatului, dacă nu este arestat în altă cauză. Potrivit art.275 alin.3 C.pr.pen. cheltuielile judiciare avansate de stat, la fond şi în contestaţie, rămân în sarcina acestuia. Definitivă. Pronunţată în şedinţa publică din data de 01.04.2019”, se arată în soluția definitivă dată de Tribunalul Cluj.

Adrian Corduneanu a fost încarcerat în patru penitenciare: la Iași, Focșani, Gherla și Satu Mare.

După decizia dată de Danileț și Lupea, cei de la Penitenciarul Satu Mare sunt nevoiți să îl elibereze.

Sursa: Ziar de Cluj

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.