Vitezomani, lăsați fără permise de conducere

Peste 120 de permise de conducere au fost reținute de polițiștii Serviciului Rutier, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare în perioada 28 – 30 martie, în urma unor acțiuni desfășurate pe raza județului.

Pe parcursul acestor zile, polițiștii rutieri au aplicat peste 140 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 120.000 de lei.

De asemenea, pe durata acțiunii polițiștii au dispus reținerea a 123 de permise de conducere, dintre care 120 pentru depășirea limitei maxime de viteză cu peste 50 km/h.

În cadrul activităților desfășurate, au fost filmați și înregistrați conducători auto cu vârste cuprinse între 19 și 66 de ani, la volanul unor autovehicule care circulau cu viteze cuprinse între 101 km/h și 187 km/h, în cazul acestora dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice fiind suspendat pentru 90 de zile.

Poliția rutieră sătmăreană reamintește că depăşirea limitelor legale de viteză reprezintă una din principalele cauze ale accidentelor rutiere grave produse pe drumurile publice!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.