Moțiune pe Transporturi, inițiată de opoziție. Ce spune deputatul Ioana Bran

 

PNL și PMP au inițiat o moțiune simplă pe trasporturi, spune deputatul social-democrat Ioana Bran. “De 1 aprilie dezbatem în Camera Deputaților o nouă păcăleală a unor colegi care se prefac că au activitate, dar nu oferă nimic românilor. Din păcate, o continuă glumă proastă!” spune parlamentarul sătmărean.

“Consecvente politicii de a avea pe agenda proprie doar critici gălăgioase și nimic constructiv, două partide din opoziție au inițiat o Moțiune simplă pe Transporturi. Este vorba despre PNL și, culmea, partidul celui mai „mare specialist” în transporturi, PMP-ul lui Traian Băsescu.

Dacă de la PNL nu aveam nici un fel de așteptări, de la un personaj toxic ca fostul președinte așteptam mai întâi scuze pentru că a blocat ani de zile construcția de autostrăzi. Nu cred că a uitat cineva declarația din 1999 a fostului președinte, ministru al transporturilor în 5 guverne: „România nu are nevoie de autostrăzi, ne ajung drumurile naționale!”

Iată că, prin grija opoziției, de 1 aprilie dezbatem în Camera Deputaților o nouă păcăleală a unor colegi care se prefac că au activitate, dar nu oferă nimic românilor. Din păcate, o continuă glumă proastă!”, a declarat Ioana Bran.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.