Accident cu cinci victime în Cluj-Napoca. Sătmărean lovit pe trecerea de pietoni (Foto)

Două maşini distruse şi 5 răniţi, între care 3 pietoni care încercau să traverseze regulamentar strada. Accidentul a avut loc, în Cluj-Napoca, după ce o şoferiţă a trecut pe culoarea roşie a semaforului.

Accidentul a avut loc, duminică seara, la intersecţia dintre podul Garibaldi şi străzile Splaiul Independenţi şi Uzinei Electrice. O şoferiţă de doar 24 de ani, din Sălaj, a trecut pe culoarea roşie a semaforului, a izbit un BMW şi a acroşat şi 3 pietoni care încercau să traverseze regulamentar strada.

“Au fost consultate 8 persoane de către personalul medical ajuns la locul evenimentului, dintre care doar 5 au fost transportate la spital cu răni ușoare (traumatisme la nivelul capului sau al abdomenului). Au fost dislocate la locul evenimentului un echipaj de terapie intensivă mobilă SMURD, unul SAJ, o autospecială pentru transportul victimelor multiple și o autospecială cu modul de descarcerare. Au fost asigurată zona accidentului având în vedere scurgerile de hidrocarburi și balizarea zonei pentru siguranța salvatorilor și a persoanelor consultate având în vedere zona intens circulată”, transmite ISU Cluj.

Accidentul s-a soldat cu rănirea uşoară a 5 persoane: conducătoarea auto în vârstă de 24 de ani, din Jibou, Sălaj, o pasageră din același vehicul – o tânără de 22 de ani, din comuna Someș-Odorhei, Sălaj, și trei pietoni-20, 43 și 53 de ani, din Cluj-Napoca și Satu Mare”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.