Eroul care a salvat viața unei fete, arestat. A jefuit o bijuterie

Tânărul din Tășnad care a salvat viața unei tinere donându-i o parte din ficatul său, Romeo Kulcsar a fost arestat preventiv pentru 30 de zile după ce a jefuit, împreună cu alți doi tineri o bijuterie din Zalău. Măsura a fost luată azi, 30 martie de Judecătoria Zalău.

“Cod procedură penală admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Zalău în dosarul penal nr. 450/P/2019 în care a fost pusă în mişcare acţiunea penală faţă de inculpații: 1 Kulcsar Romeo Nicolae, cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată faptă prev. de art. 233 alin. 1 rap. la art. 234, alin.1, lit a și c Cod penal cu aplicarea art. 77 lit a Cod penal 2. Crăciun Marian Constantin, cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată faptă prev. de art. 233 alin. 1 rap. la art. 234, alin.1, lit a și c Cod penal cu aplicarea art. 77 lit a Cod penal și 3. Gal Raul Mihai, cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată în calitate de complice, faptă prev. de art. 48, alin. 1 Cod penal raportat la art. 233 alin. 1 ?i la art. 234, alin.1, lit a și c Cod penal cu aplicarea art. 77 lit a Cod penal. Cod procedură penală, dispune arestarea preventivă a inculpaților Kulcsar Romeo Nicolae, Crăciun Marian Constantin și Gal Raul Mihai, pe o durată de 30 de zile, de la data de 30.03.2019 şi până la data de 28.04.2019 inclusiv”, se arată în soluția dată de judecători.

Jaful a fost comis in dupa-amiaza zilei de 19 martie de către trei tineri, cu varste cuprinse intre 22 si 26 de ani, din judetele Satu Mare si Constanta. Cei in cauza au fost interceptati in noaptea de 28 spre 29 martie in punctul de trecere al frontierei Urziceni – Satu Mare, in momentul in care intentionau sa paraseasca teritoriul Romaniei.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.