Le-a ars casa din temelii. Primăria Vetiș le sare în ajutor

Primăria comunei Vetiș se asociază acțiunii de ajutorare a familiei Körösi din Oar, grav afectată de arderea casei lor în incendiul din 25 martie.

Ajutoarele sunt necesare în primul rând în bani, pentru a putea cumpăra materialelel de construcție necesare reonstrucției casei, dar orcie alt sprijin este binevenit.

Cei care doresc să sprijine familia pot dona sume de bani în contul :
Korosi Erika-Piroska, Banca Transilvania, sucursala Satu Mare, cod IBAN: RO92BTRLRONCRT0377977901,  sau pot dona sume de bani la primăria comunei Vetiș.

Va reamintim că 14 pompieri militari cu 2 autospeciale de stingere a incendiilor și 6 pompieri voluntari din cadrul SVSU Vetiș au intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă de locuit din localitatea Oar.

La sosirea forțelor de intervenție, incendiul se manifesta violent la un depozit alipit de casă și la întreg acoperișul imobilului.

Intervenția a fost una de lungă durată (peste 2 ore) și nu a fost lipsită de riscuri, deoarece în depozit se aflau și butelii de gaz, care au trebuit evacuate, iar la un moment dat plafonul casei s-a prăbușit.

Din fericire nimeni nu a fost rănit, însă pagubele produse au fost însemnate. Au ars: acoperișul pe o suprafață de aproximativ 300 mp, 500 kg porumb aflat în depozitul de unde a izbucnit incendiul și s-a degradat plafonul casei.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.