Jaf armat în Zalău. Suspecții, din Satu Mare și Constanța (Video)

Autorii jafului de la bijuteria din centrul Zalăului au fost prinși în noaptea de 28 spre 29 martie. Politiștii din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale efectueaza cercetari intr-un dosar penal, privind infractiunea de talharie calificata, fapta comisa in dupa-amiaza zilei de 19 martie 2019, la o bijuterie, din municipiul Zalau. 

In urma activitatilor complexe desfasurate de politisti, au fost identificate persoanele banuite de comiterea faptei, trei tineri cu vârste cuprinse între 22 si 26 de ani din județele Satu Mare și Constanta. Cei trei infractori au fost interceptați in noaptea de 28 spre 29 martie in punctul de trecere al frontierei Urziceni- Satu Mare, in momentul in care intentionau sa paraseasca teritoriul Romaniei.

“Politistii din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale efectueaza cercetari intr-un dosar penal, privind infractiunea de talharie calificata, fapta comisa in dupa-amiaza zilei de 19 martie a.c , la o bijuterie, din municipiul Zalau. In urma activitatilor complexe desfasurate de politisti, au fost identificate persoanele banuite de comiterea faptei. Este vorba despre trei tineri, cu varste cuprinse intre 22 si 26 de ani, din judetele Satu Mare si Constanta. Cei in cauza au fost interceptati in noaptea de 28 spre 29 martie in punctul de trecere al frontierei Urziceni- Satu Mare, in momentul in care intentionau sa paraseasca teritoriul Romaniei. Fata de acestia a fost dispusa masura retinerii, iar in cursul acestei zile vor fi prezentati Parchetului de pe langa Judecatoria Zalau, cu propunere de arestare preventiva, sub aspectul comiterii infractiunii de talharie calificata. In prezent, sunt in derulare 5 perchezitii domicilare, in vederea documentarii intregii activitati infractionale”, ne-a transmis Maria Cristea, purtătorul de cuvânt al IPJ Sălaj.

Sursa: Ziarul de Sălaj

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.