Uscatu’ din nou în arest. Prins cu țigări de contrabandă (Video)

 

Contrabandistul de ţigări Viorel Pop, alias Uscatu’, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, după ce, săptămâna trecută, a fost prins în trafic cu o maşină modificată în care ascundea 20 de baxuri cu 10.000 de pachete de ţigări netimbrate.

Sub coordonarea unui procuror DIICOT, poliţiştii au efectuat 10 percheziţii domiciliare în Oradea, inclusiv la domiciliul lui Pop, în cadrul unei anchete care vizează o nouă grupare profilată pe traficul de ţigări de contrabandă.

Pop a fost oprit pe Calea Borşului, în timp ce circula cu un vehicul modificat. Sub platforma de transport modificată au fost descoperite mii de pachete de ţigări.

Viorel Pop a mai fost trimis în judecată anul trecut, de procurorii DIICOT, tot pentru constituire de grup infracţional organizat şi contrabandă de ţigări, în urma unei ample acţiuni a poliţiştilor Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bihor, Satu Mare şi Sălaj, colegi ai acestora de la Serviciile pentru Acţiuni Speciale şi Investigaţii Criminale ale Poliţiei Bihor şi Poliţiei Municipiului Oradea.

Echipajele au capturat la acea vreme peste 16.500 pachete de ţigări netimbrate, 2,7 kilograme de canabis, două autoturisme cu compartimente speciale pentru transportarea ilegală a ţigărilor, telefoane mobile şi staţii de emisie-recepţie.

Sursa: www.ebihoreanul.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.