Labirintul reciclării prinde contur. Când va deveni funcțional

Programul de educație ecologică „Labirintul reciclării”, care a fost lansat în luna decembrie 2018 de către APM Satu Mare în parteneriat cu ISJ Satu Mare este în plină desfășurare.

După preluarea de către cele 75 de instituții de învățământ înscrise în proiect a elementelor de gard, acestea s-au întrecut în realizarea unui număr cât mai mare de elemente de gard împodobite cu flacoane de PET de 2L, cu care doresc să contribuie la realizarea labirintului la Centrul de Recreere ,,Kentaur” din Atea.

În momentul de față terenul este pregătit pentru primirea şi montarea elementelor de gard din PET-uri. Deși termenul de predare a acestora la Centrul de recreere ”Kentaur” – Atea este 15 aprilie 2019, deja labirintul prinde contur, multe dintre unitățile de învățământ au predat aceste elemente de gard. În aceste condiții ”Labirintul reciclării” va deveni funcțional în cât mai scurt timp, iar pe data de 5 iunie 2019 – Ziua Mondială a Mediului să aibă loc în condiții optime festivitatea de deschidere a ”Labirintului reciclării” precum și premierea unităților de învățământ participante și desemnarea școlii sau a grădiniței anului – unitate de învățământ care a contribuit cu cele mai multe elemente de gard la realizarea labirintului.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.