Negreștenii au spus DA vieții ! (Foto)

Protopopiatul Ortodox Român Oaș, împreună cu Asociatia Tinerilor Ortodocşi din Oaș și Biroul pentru Catehizarea Tineretului împreună cu preoţi, profesori, copii, adulţi și famili au spus “DA vieţii” participând la cea de-a doua ediție a ”Marşului pentru Viaţă”,organizat în data de 24 martie 2019, în Negrești Oaș.

„Marşului pentru Viaţă” îl reprezintă susținerea dreptului la viaţă pentru toate fiinţele umane începând cu momentul concepţiei şi până la moartea naturală. Totodată, este o afirmare a familiei tradiționale și a valorilor acesteia, care sunt temelia unei societăți solide și sănătoase.

Astfel Marsul pentru viață atrage un semnal de alarmă asupra numărului tot mai mare de avorturi, precum și de conștientizare a direcției greșite în care se dezvoltă unele tendințe autodistructive grevând adânc și iremediabil echilibrul socio-demografic al populației.

Activitățile de acest fel care sprijină și prețuiesc darul sacru al vieții sunt o datorie de onoare pentru o societate care vrea să dezvolte, să ducă mai departe si să îmbogățească ceea ce a primit de la generațiile anterioare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.