Expediție inedită. Au străbătut Asia Centrală și „Drumul Oaselor” din Siberia

Vineri, 22 martie, de la ora 17.00, la Castelul din Carei a avut loc prezentarea multimedia „Transilvania to Magadan – Expediție auto – Siberia 2018”, cu impresii din călătoriile domnilor Solymosi Zsolt, preot unitarian și director adjunct al Colegiului Unitarian „János Zsigmond” din Cluj-Napoca și Mátyás-Metz Dávid, inginer electrician.

Evenimentul a fost deschis de dr. Hágó Attila Nándor, președinte al Fotoclubului „Vasile Vénig László” Carei, după care, cei doi invitați au împărtășit publicului experiențele trăite în expediția auto din Siberia.

În vara anului 2018, cei doi au organizat o expediție auto în care au parcurs 30.400 km în 65 de zile, vizitând 14 țări și 10 capitale. Au ajuns pe patru roți, trecând prin Asia Centrală și Drumul Oaselor din Siberia, pâna la orașul Madagan, oraș portuar din Regiunea Magadan, Federația Rusă.

Evenimentul a fost organizat de Fotoclubul „Vasile Vénig László” Carei, cu sprijinul Direcției de Cultură și Sport Carei și Centrului de Promovare a Turismului Cultural „Gróf Károlyi”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.