Ioana Călin: “Am doar cuvinte de multumire si apreciere pentru Spitalul nostru Judetean”

Cunoscuta creatoare de modă din Satu Mare, Ioana Călin are cuvinte de laudă la adresa personalului Spitalului Județean Satu Mare. Ioana a născut o fetiță și își exprimă mulțumirea și aprecierea față de medicii, asistentele și pentru tot personalul spitalului.

“Am doar cuvinte de Multumire si Apreciere pentru Spitalul nostru Judetean si mai ales pentru personalul care lucreaza in el … De la doamna care intretine curatenia pana la doctorii care aduc sau salveaza vieti …

Multumesc din suflet doamnei doctor Laura Dance si moaselor care m-au asistat cand am nascut-o pe Lana … au fost niste ingeri pazitori pt mine si am sa le multumesc toata viata pt modul in care m-au ajutat ! Am nascut-o natural pe Lana … foarte natural (cine a nascut intelege) fara nici o anestezie … in momentele acelea nu prea intelegeam eu mai nimic, dar au fost ele acolo f profesioniste si asa am prins incredere ca sunt pe maini bune si tr sa le ascult … au trecut cateva zile, dar inca simt fiorul.

In Spitalul nostru Judetean lucreaza niste a Oameni f dedicati, si f politicosi asta am observat eu … si nu vorbesc neaparat de modul cum s-au comportat cu mine, ci cu toate mamicile de acolo! A fost o experienta frumoasa pt mine si ma bucur din suflet ca am ales sa nasc acasa, in orasul meu !

Multumesc inca odata ca m-ati ajutat sa o aduc pe Lana in siguranta si in pace, iar primele zile din viata ei au fost niste zile linistite … cu soare si vorbe frumoase!”, este mesajul Ioanei Călin.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.