Hai să fii și TU un supererou la a patra ediție „Rotaract pentru Artă”!

Rotaract Club Satu Mare organizează o nouă ediție a evenimentului caritabil „Rotaract pentru Artă”. Vineri, 15 martie, de la ora 19:00, sătmărenii sunt invitați să vizioneze filmul Captain Marvel, la Ankora Film, iar valoarea biletelor va fi donată pentru susținerea și încurajarea unui tânăr talentat de la Liceul de Arte „Aurel Popp”.

În acest an, evenimentul caritabil revine cu un format inedit, prin care Rotaract Club Satu Mare își propune să promoveze arta cinematografică și crearea benzilor desenate cu supereroi. Astfel, sătmărenii care participă la eveniment au posibilitatea de a primi în schimbul unei donații tricouri cu #SuperRotaractienii.

Designul de pe tricouri a fost realizat de sătmăreni. Robert Stoica a realizat designul grafic al supereroilor, iar aspectul de benzi desenate ale tricourilor a fost realizat de către Robert Fori. Astfel, Rotaract Club Satu Mare a avut la această nouă ediție și sprijinul celor doi tineri talentați care merită aprecierile noastre și cărora Rotaract Club Satu Mare le mulțumește pentru implicare.

„Grăbește-te să faci rezervarea la film, la numărul de telefon 0361.805.530 sau pe site-ul ankora.ro! Au mai rămas doar câteva locuri!” este mesajul celor de la Rotaract.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.