Bitdefender se extinde în România. Ce vor aduce în plus noii specialiști

Producătorul de soluții de securitate cibernetică Bitdefender a deschis un nou birou, la Târgu Mureș. Specialiștii Bitdefender de la Târgu Mureș se vor concentra pe dezvoltarea de software de securitate pentru dispozitive conectate, integrat în dispozitivul Bitdefender BOX, fabricat în țară, la Satu Mare.

Deschiderea noilor birouri din Transilvania vine în contextul în care, în ultimii cinci ani, compania a triplat echipele globale până la circa 1.650 de angajați, dintre care 1.350 lucrează în România în birourile din marile centre universitare.

Soluțiile de securitate și produsele Bitdefender sunt dezvoltate integral în România. Dintre companiile de securitate informatică, Bitdefender are cea mai mare pondere a personalului din cercetare și dezvoltare, de 50% din totalul angajaților.

În cursul anului 2019, Bitdefender are în plan și extinderea spațiilor de birouri din Iași și Cluj-Napoca, unde lucrează peste 250 de oameni. În prezent, Bitdefender are 19 birouri în 13 țări, după deschiderea de anul trecut a unor sedii proprii în Melbourne, Australia, și Haga, Olanda.

Sursa: www.profit.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.