Mort de beat și fără permis, s-a răsturnat cu mașina în șanț

Un tășnădean, de 43 de ani, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice și fără permis de conducere, a fost depistat de poliţişti în urma unui eveniment rutierprodus cu un autoturism furat.

Luni (11 martie) după-amiază, în jurul orei 15.00, poliția a fost sesizată despre un eveniment rutier, produs pe raza localității Tășnad, soldat cu pagube materiale.

La fața locului, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat de 43 de ani, din localitate, care se deplasa cu un autoturism pe strada Câmpului, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi s-a răsturnat în şanţ.

În urma impactului a rezultat distrugerea stâlpului care susținea rețeaua electrică și avarierea autoturismului.

Testarea cu aparatul alcooltest a persoanei de la volan a indicat o concentrație alcoolică de 1,26 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătorului auto i-au fost recoltate probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În urma extinderii verificărilor, polițiștii au constatat că cel în cauză nu deține permis de conducere de nici o categorie, iar autoturismul condus de acesta a fost luat de la fratele acestuia fără încuviințare.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de: conducerea unui vehicul fără permis de conducere, conducere sub influența alcoolului și furt, iar față de bărbat s-a luat măsura reținerii pe o perioadă de 24 de ore, urmând să fie prezentat Judecătoriei Carei cu propunere de arestare preventivă.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.