Ce spun polițiștii despre scandalul de pe Gorunului

În cursul zilei de luni, 11 martie, în jurul orei 20.00 polițiștii au oprit pe strada Gorunului un autoturism condus de un bărbat, de 27 de ani, din localitatea Gelu.

În urma controlului efectuat asupra autoturismului, polițiștii au decoperit mai multe baxuri de țigări susceptibile a proveni din contrabandă.

În total, polițiștii au ridicat în vederea confiscării 12.360 de pachete de țigări de diferite mărci ce nu prezentau banderole de marcaj sau timbru fiscal, fiind de proveniență din Ucrainași Duty-free .

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de colectarea, deţinerea, producerea, transportul, preluarea, depozitarea, predarea, desfacerea şi vânzarea bunurilorsau a mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârşirii acesteia.

De asemenea, autoturismul a fost ridicat în vederea confiscării, iar față de conducătorul auto s-a luatmăsura reținerii pentru o perioadă de 24 ore, urmând a fi prezentat Judecătoriei Satu Mare cu propunere de arestare preventivă.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.