Reuniunea zonală a OPSD, la Satu Mare. Ministrul Gabriel Leș, prezent la eveniment (Foto)

PSD Satu Mare a găzduit azi, 11 martie întâlnirea zonală a Organizației Pensionarilor Social-Democrați din regiunea Banat și Transilvania de Nord-Vest, la care au participat președintele organizației naționale Ioan Popa, secretarii Dan Sârbu și Haralambie Voicilaș, președinți și vicepreședinți ai organizațiilor din județele Satu Mare, Bihor, Maramureș, Sălaj, Bistrița-Năsăud, Timiș și Arad.

Gazde au fost președinta OPSD Satu Mare, Maria Măcelaru, alături de președintele PSD Satu Mare, Aurelia Fedorca, ministrul Apărării Naționale Gabriel Leș, președintele executiv al organizației municipale – consilierul Ciprian Crăciun, secretarul general al organizației municipale, Cecilia Marinescu, și alți seniori din conducerea organizației sătmărene.

Oaspeții au sosit duminică seara în Satu Mare, întâlnirea efectivă de lucru având loc luni dimineața la sediul partidului. Discuțiile s-au axat pe strategia de mobilizare pentru alegerile europarlamentare din luna mai, fiind reliefată importanța organizației de seniori în organizarea campaniei electorale.

”În cadrul reuniunii am avut discuții constructive despre modul de organizare și de mobilizare în vederea campaniei electorale pentru alegerile europarlamentare. Seniorii reprezintă nucleul de bază al Partidului Social Democrat, sunt cei mai implicați și mai serioși militanți pe care îi avem, sunt aplicați și își asumă acțiunile, iar din aceste puncte de vedere joacă un rol extrem de important în misiunea pe care o avem de îndeplinit în perioada următoare” – a declarat președintele PSD Satu Mare, Aurelia Fedorca.
La rândul său, președintele OPSD, Ioan Popa, i-a îndemnat pe liderii seniorilor din cele șapte județe să se mobilizeze, să fie mai bătăioși și să-și spună răspicat punctul de vedere, pentru ca cetățenii să știe că măsurile luate de PSD în ultimii ani au dus la majorarea veniturilor persoanelor vârstice, dar și a românilor în general, și la îmbunătăţirea vieţii acestora.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.