Fata de 7 ani disparuta de acasa, gasita in gara din Satu Mare

O fetita de 7 ani din comuna Bocsa, data disparuta in dimineata zilei de 7 martie de tatal ei, a fost gasita in gara din Satu Mare.

Fetita a fost luata din casa in noaptea de 5 spre 6 martie, la ora 1.00, de matusa ei, cunoscuta cu probleme psihice, care dus-o in judetul vecin.

“O fetita de 7 ani a plecat de acasa la data de 5 martie impreuna cu o rudenie si nu s-a mai intors. Politistii au luat legatura cu politisti din judetele limitrofe si a fost gasita joi, 7 martie, in jurul orei 16.00, in Satu Mare. Nu a fost victima vreunei infractiuni. Dispatitia a fost anuntata de tatal fetitei, in 7 martie, in jurul amieziis”, spune purtatorul de cuvant al IPJ Salaj, Maria Cristea.

“Sora mea, care are 42 de ani, sufera de intarziere usoara mintala, cu acte inregula. A luat-o in noaptea de 5 spre 6 martie, la ora 1.00 noaptea, si a plecat. Am cautat-o toata ziua, dupa care m-am dus la Postul de Politie din Bocsa si i-am spus sefului de post. Am fost la declaratii si seful de post s-a ocupat de tot. El a dat telefoane la comisarul Muresan din Zalau. Au gasit-o pe la ora 16.00, in gara din Satu Mare. Fata merge la scoala in Bocsa, in clasa pregatitoare. Mai am un baiat in clasa a II-a. De cinci ani imi cresc copiii singur, pentru ca femeia cu care traiam in concubinaj a plecat de acasa. Eu muncesc ocazional prin sat. Singurele venituri ale noastre sunt alocatiile copiilor si ajutorul social, care inseamna 700 de lei pe luna. Nu am cum sa ma angajez, eu duc copiii la scoala, dupamasa trebuie sa ma duc dupa ei. Mai fac ce pot in timpul in care copiii sunt la scoala. Mai am patru frati, care toti au probleme, intarziere usoara mintala, care este un handicap de gradul 2. Sora mea are 42 de ani si locuieste la mine in casa. Anul trecut a plecat cu baiatul, tot asa, in Simleu, la o prietena, unde l-a tinut in baie doua zile. Nu am ce face. O sa fiu mai atent si nu o sa mai las copii cu sora mea”, a declarat Ioan, tatal fetitei.
Sursa: www.graiulsalajului.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.