„Femei în mișcare”, duminică, în Piața 25 Octombrie

„Femei în mișcare” este evenimentul la care sătmărencelesunt invitate duminică, 10 martie, de Asociația de Tineret, Turism și Ecologie Cutezătorii Munților. Invitația se adresează în special doamnelor și domnișoarelor, dar familiile, copiii și toți iubitorii de mișcare sunt bineveniți.

Evenimentul va avea loc în Piața 25 octombrie din Satu Mare, începând cu ora 14.00. Numeroase surprize îi așteaptă pe participanți, de la învățarea unei coregrafii de dans, la mers sportiv și multe alte activități ce îmbină sportul cu distracția și voia bună.

Programul cuprinde:

-14.00-15.30 Inscrierea participanților. Promovarea evenimentului Bucurie in Mișcare și a concursului online Hai în pauza de mișcare.
-14.00 Spectacol muzical interactiv cu Lulu și Caravana Anima.
-14.45, 16.45, 17.15 Flashmob cu instructorii de dans Leo& Csilla Kardos de la Bachata Feeling
-15.00 Antrenament pentru condiția fizică cu Reka Molnar de la PrimGym
-15.30 Start în traseele de mers sportiv de 2 km, respectiv 6,5 km. Mers sportiv ediția No 6.
-17.00 Tombolă cu premii.
-17.15 Închiderea ediției în pași de dans.

Toate doamnele și domnișoarele înscrise în program participă la o tombolă cu premii! Doar înscrierile la fața locului sunt luate în considerare.

Oragnizatorii fac câteva precizări:

-Copiii vor fi insoțiți de părinți sau de alți adulți.
– Echipamentul recomandat este unul adecvat sezonului, de preferat o ținută sport și încălțăminte comodă.
– Participarea este liberă.
-Traseele de mers sportiv se desfășoară pe dig.

De la ora 15.30, din Piaţa 25 Octombrie din Satu Mare se va da startul în cea de a 6-a ediție de ,,Mers sportiv în orașul tău” organizată de Cutezători.

Mersul sportiv presupune deplasarea într-un ritm mai alert, fără a alerga, pe o distanţă suficient de mare, astfel încât să existe o continuitate în mișcare de minim 30-45 de minute. Ca de obicei, Cutezătorii vor însoți participanții pe unul din cele două trasee la alegere, de 2 km pentru începători și copii și de 6,5 km pentru toți ceilalți participanți.

\Mersul sportiv este recomandat publicului larg şi, în egală măsură, celor foarte ocupaţi care doresc să petreacă o oră de mişcare şi să găsească motivaţia pentru a-şi dinamiza viaţa, fără limită de vârstă.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.