Doi bărbați și o femeie, uciși. O altă femeie în comă

Un bărbat a fost ucis, iar soția lui a ajuns în comă la spital. De cealaltă parte, un bărbat și soția lui a fost găsiți morți. Tragediile au avut loc duminică, 3 martie în municipiul Baia Mare.

Conform ultimelor ultimelor informații se pare că în cazul dublei crime de pe strada Gării ambele persoane, soț și soție, ar fi fost uciși prin înjunghiere. Crima s-ar fi comis în cursul zilei de duminică.

În cazul de pe strada Petre Dulfu se pare că tot cuțitul ar fi arma crimei. Bărbatul ucis prezenta lovituri dar și tăieturi de cuțit. Soția acestuia a fost transportată în stare critică la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare.

În ambele cazuri victimele au aproximativ 30-40 ani.

„În cursul după-amieziii, un echipaj de la Terapie Intensivă Mobilă a fost solicitat pe strada Petre Dulfu din Baia Mare. La fața locului, colegii mei au descoperit o femeie în vârstă de 37 de ani în stare gravă. După ce a primit primele îngrijiri medicale, femeia a fost transportată de urgență la Spitalul Județean „Dr. Constantin Opriș”, a declarat Oana Gonczi, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Maramureș.

Sursa: www.vasiledale.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.