Raul Rostas gasit spanzurat in arestul Politiei, a decedat

Raul Rostas, tânărul de 19 ani arestat pentru furt de masini si care a fost gasit joi (28 februarie) dupa-masa spanzurat in wc-ul arestului IPJ Salaj de catre colegul lui de celula. Acesta urma sa fie transferat la Penitenciarul Satu Mare, a decedat la spital. Tanarul a evadat, dar a fost prins doar doua minute mai tarziu.

“Adolescentul de 19 ani era incarcerat in arestul IPJ Salaj in baza unui mandat de arestare preventiva pentru comiterea mai multor infractiuni. Astazi, in jurul orei 15.30, a fost gasit spânzurat in grupul sanitar din camera de detentie, de catre colegul de camera. Imediat politistii din Centrul de Retinere au luat primele masuri de salvare, iar un alt coleg a anuntat de urgenta cadrele medicale de specialitate, care au sosit in scurt timp. Cel in cauza a fost reususcitat, ulterior fiind transportat la spital”, a transmis Maria Cristea, purtotor de cuvant al IPJ Salaj.

Purtatorul de cuvant al Serviciului de Ambulanta Judetean Salaj, doctorul Ioan Cordea spune ca tânarul a fost gasit fara puls, in stop cardio-respirator.

Echipajul medical i-a aplicat mai multe socuri dupa care i-a revenit pulsul si a fost transportat la spital.

Joi noapte, Rostas Raul a murit pe patul de spital.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.