Negreștiul se dezvoltă ! Proiecte în valoare de zeci de milioane de euro

În acest an vor fi finalizate investiții majore în orașul Negrești-Oaș. „Concret, vom derula un număr de 32 de proiecte de anvergură în valoare totală de 32 milioane de euro”, spune primarul capitalei Țării oașului, Aurelia Fedorca. Dea semenea, continuă investițiile în infrastructura educațională, dar și în cea rutieră.

„Pentru a dezvolta armonios orașul nostru, pentru a atrage investiții și a oferi o calitate înaltă a vieții, avem nevoie de viziune de dezvoltare și creștere. O viziune pe care am împărtășit-o de mai multe ori cu voi, negreștenii, și care prinde viață prin proiectele pe care le-am realizat și care ajung acum la maturitate după obținerea unor importante finanțări din fonduri europene și guvernamentale, cu contribuție de la bugetul local.

Anul 2019 va fi unul în care vom finaliza investiții majore pe care le-am început în anii trecuți și vom începe altele noi. Concret, vom derula un număr de 32 de proiecte de anvergură în valoare totală de 32 milioane de euro, jumătate din sumă reprezentând fonduri noi atrase în cursul anului 2018. Vom continua investițiile în educație prin construirea unei noi creșe, prin proiectele de modernizare a tuturor instituțiilor de învățământ și cele de reabilitarea termică. Pe lângă proiectele privind modernizarea a 25 de străzi, a rețelelor de apă și/sau canalizare pe circa 50 de străzi, am început implementarea proiectelor privind reabilitarea și modernizarea completă a centrului orașului, construirea unei piste de biciclete și a unui centru medical, trotuare pe o lungime de 8 km pe străzile Victoriei și Ion Creangă, reabilitarea termică a 20 de blocuri de locuințe, dar și modernizarea fațadelor Corpului A și B al primăriei precum și modernizarea și extinderea sistemului de iluminat public în întreg orașul.

Sunt toate proiecte extrem de importante care vor asigura în următorii ani o dezvoltare durabilă a orașului nostru și o creștere a calității vieții pentru toți negreșteniiȚ, spune primarul din Negrești-Oaș.

Lista proiectelor care vor fi derulate în acest an pot fi consultate aici: link: http://www.negresti-oas.ro/lista-obiectivelor-de-investitii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.