Recâștigați-vă încrederea ! O cosmeticiană din Satu Mare oferă tatuaj cosmetic gratuit

Sătmăreanca Tamas Eva ajută necondiţionat femeile care au suferit tratamente de chimioterapie, oferindu-le gratuit ședințe de tatuaj cosmetic.

“După tratamente de chimioterapie, ofer gratuit tatuaj cosmetic. Să vă recâștigați încrederea în sine, să vă simțiți adevărate femei”, spune cosmeticiana Tamas Eva.

Dacă ați suferit pierderea sprâncenelor în urma tratamentelor cu citostatice sau a areolelor mamare după operațiile de reconstrucție mamară, sau cunoașteți pe cineva în această situație, trebuie să știți că există o metodă numită tatuaj cosmetic, prin care vă pot fi tatuate sprâncenele, conturul de ochi și areolele, pentru a vă bucura din nou de feminitate și expresivitate.

După ce boala este învinsă și tratamentul se termină, părul poate crește din nou la loc. Cu toate acestea, sunt situații în care pierderea este irecuperabilă și trebuie să apelați la soluții de lungă durată. Iar tatuajul cosmetic vine ca un răspuns la aceste nevoi.

Executat de un profesionist în înfrumusețare, tatuajul cosmetic vă asigură un rezultat foarte bun pe termen lung, procedura este nedăunătoare, iar rezultatele sunt pe măsură.

Sătmărencele (și nu numai) care își doresc un tatuaj cosmetic sunt rugate să sune la numărul de telefon 0741623423, la care le va răspunde Tamas Eva.

Un Comentariu la "Recâștigați-vă încrederea ! O cosmeticiană din Satu Mare oferă tatuaj cosmetic gratuit"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.