Pieton accidentat grav. Șoferul beat a părăsit locul accidentului

Un pieton, de 33 de ani, a fost rănit grav în urma unui accident rutier ce a avut loc duminică, 24 februarie, în localitatea Cehal.

Polițiștii au identificat un bărbat, de 33 de ani, din comuna Cehal, care a fost accidentat grav de un autoturism, care a părăsit locul accidentului după impact.

Oamenii legii au reușit identificarea la scurt timp a soferului, implicat în eveniment, în persoana unui bărbat, de 31 de ani, din localitatea Orbău, și au stabilit faptul că acesta, aflându-se la volanul unui autoturism pe fondul nepăstrării distanței corespunzătoare la efectuarea unei manevre de depășire, l-a accidentat grav pe bărbatul, de 33 de ani, care în calitate de pieton se afla neregulamentar pe carosabil, după care a părăsit locul accidentului fără încuviințarea polițiștilor.

Cercetările efectuate de polițiști, au mai stabilit și faptul că persoana de la volan nu posedă permis de conducere de nici o categorie, totodată se afla sub influența băuturilor alcoolice, rezultatul testării cu aparatul alcooltest fiind de 1,05 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză s-a întocmit dosar penal, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Carei, pentru comiterea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice, fără a poseda permis de conducere și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție, cu șoferul în stare de reținere urmând ca în cursul zilei de azi, acesta să fie prezentat Judecătoriei Carei cu propunere de arestare preventivă.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.